מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כממרח לסנדוויץ` או אפילו כמטבל
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 לחצות את הפלפלים האדומים, להסיר את הגרעינים, להניח אותם על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור למשך כחצי שעה עד שהם רכים וקלויים.
- 3 להוציא את הפלפלים האדומים מהתנור, לקרר ולקלף את הקליפה. לקילוף קל של הפלפלים אפשר להכניס אותם חמים לשקית ואז לשקשק - זה יגרום להם להתקלף בקלות.
- 4 לטחון במעבד מזון את הפלפלים הקלויים ביחד עם השום ושאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. מתקבל ממרח פלפלים אדומים קלויים מושלם!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מעבד מזון.
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במידה ולא מחסלים את כל הממרח באותו הרגע - יש לשמור את הממרח בצנצנת זכוכית מעוקרת במקרר עם מעט שמן זית מעל עד כ- 4 ימים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.2% |
18.3% |
9% |
62.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב