דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 1.34 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס מושלם לצד סלט עגבניות חריף
אין על קוסקוס בכל העולם
  • הכנת הקוסקוס:
  • 1 לשים בתבנית חד פעמית מלבנית את הקוסקוס להכנה מהירה, לתבל בתבלינים, להוסיף את השמן, לערבב ולמזוג מעל את המים הרותחים.
  • 2 לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף, ולהכניס לאמצע התנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות.
  • 3 להוציא מהתנור ולערבב עם כף.
  • הכנת המרק:
  • 1 לטגן בשמן את הבצל והכרוב למשך כ- 2 דקות. לאחר מכן, להוסיף את הגזר הגמדי ומים רותחים עד לכיסוי הירקות, ולבשל כ- 20 דקות.
  • 2 להוסיף את הסלרי וגרגירי החומוס, ולבשל כ- 10 דקות. לתבל ולאחר כ- 5 דקות להוסיף את עיגולי הקישואים, פרוסות הדלעת ורבעי העגבניות.
  • 3 להוסיף שוב מים רותחים עד לכיסוי הירקות, לטעום ולהוסיף תיבול במידת הצורך. לבשל על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות ולהגיש חם.
  • הכנת הסלט עגבניות החריף:
  • 1 לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות, ולקצוץ את השום והפלפל החריף.
  • 2 לתבל במלח, להוסיף את השמן ולערבב היטב.
  • 3 ממליצה למזוג את הקוסקוס והמרק לצלחת ומעל להניח את סלט העגבניות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 14.6% 12.9% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב