דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 670 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק סולת מרוקאי (חשו)
מרק חשו מושלם של המרוקאים
  • 1 להרתיח בסיר את המים, להוסיף את שיני השום השלמות, התבלינים ושמן הזית, לערבב ולאחר שהמים מבעבעים להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את הסולת. מאוד חשוב לערבב ללא הפסקה על מנת שלא ייווצרו גושים.
  • 2 לאחר שהוספנו את כל הסולת והמרק הסמיך לכבות את האש, להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה, ולערבב היטב.
  • 3 להכנת חלת-השום: לערבב היטב בקערית את שמן הזית, השום הכתוש והמלח. להבריש את התערובת על פרוסות החלה (אפשר גם כל לחם אחר), ולסדר מעל את זיתי הקלמטה (לא חובה).
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 15 דקות. אגב, הבישול מנטרל את הריח של השום, כך שניתן ורצוי לאכול את שיני השום שלמות.
  • 5 להגיש חם ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 15.6% 11.7% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב