מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 264 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מושלם של טעמים
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- 2 מקלפים את הדלורית, חותכים את הקצה ובעזרת סכין או כף מרוקנים את הסיבים (לפעמים אין בחלק הדק יותר). פורסים לטבעות דקות במנדולינה, וכשמגיעים לחלק העבה שוב מוציאים את הסיבים והגרעינים ופורסים עד הסוף.
- 3 בתבנית עם נייר אפייה מזלפים שמן זית, מסדרים את עיגולי הדלורית, מזליפים שוב שמן זית מעל, מכניסים לאפייה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עד שהן רכות ושזופות בקצוות, ומצננים מעט.
- 4 מסדרים את פרוסות הדלורית הצלויות בצלחת הגשה, מפזרים מעל את גבינת הפטה, הבצל הירוק, אגוזי המלך, החמוציות והגרעינים. מפזרים גם את המלח הגס, סוחטים את מיץ הלימון, מזלפים את הדבש ומתענגים על מנת קרפצ`יו דלורית מושלמת!
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: מנדולינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
32.3% |
10.6% |
54.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב