מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 752 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 בסיר גדול מחממים מחממים שמן, מוסיפים את השום ומשחימים.
- 2 מוסיפים את רסק העגבניות, המים הרותחים עם אבקת מרק הפטריות (או אבקת מרק עוף) ואת כל התבלינים ומבשלים את הרוטב כרבע שעה.
- 3 חותכים את הכרוב לרצועות ומוסיפים לסיר.
- 4 בתחילת הבישול נפח הכרוב גדול אך מצטמצם בזמן הבישול.
- 5 לבשל כשעה - שעה וחצי עד לריכוך הכרוב.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מתכון מצוין למי שעושה דיאטה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.4% |
6.1% |
13.1% |
69.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב