דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לנפות את הקמח ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף לקמח מלח, פלפל, כמון וסוכר ולערבב.
  • 3 להוסיף את השמרים ולערבב.
  • 4 להוסיף את שמן הזית ואת המים ולערבב.
  • 5 לקצוץ את הבצלים ולטגן בשמן הקנולה עד להזהבה.
  • 6 להוסיף את הבצל המטוגן לבצק, לערבב היטב כך שכל הבצל המטוגן יהיה עטוף בבצק ולהניח להתפחה.
  • 7 לאחר ההתפחה לחלק את הבצק לשניים, כל חלק לרדד, למרוח פסטו ,לפזר את הזיתים ולגלגל לרולדה.
  • 8 למרוח שני תבניות מאורכות במעט שמן ולהניח את הבצק להתפחה שניה.
  • 9 למרוח מעט שמן זית על כל רולדה ולפזר שומשום.
  • 10.לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות עד שהבצק משחים יפה.
טיפ למתכון
אפשר להכין גם ללא פסטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 20.2% 10.4% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב