דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 374 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פסטה וירקות טבעוני ברוטב טחינה
סלט טבעוני מושלם לצהריים או לערב
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
  • 2 בזמן שהפסטה מתבשלת לערבב בקערה גדולה את עלי התרד, המלפפון, העגבניה והגזר (ממש לקלף עם קולפן).
  • 3 הכנת הרוטב: לערבב היטב בקערה קטנה את הטחינה והמים. להוסיף את מיץ הלימון ורוטב הסויה, לערבב, להוסיף את הסוכר החום והמלח, ולערבב עוד הפעם עד למרקם נוזלי ואחיד.
  • 4 למזוג את הרוטב מעל הסלט ולערבב.
  • 5 בזמן הזה להסיר את הפסטה מהגז ולהניח אותה בצד לקירור למשך כמה דקות (לא חובה). להוסיף את הפסטה לקערת הסלט ולערבב. להוסיף את האבוקדו הפרוס ולערבב קלות כדי לא למעוך אותו.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 13.2% 13.1% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב