דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הסלט
  • חסה ערבית - שורש בינוני (590 גרם)
    חתוכה לרצועות דקות
  • נענע - 2 גבעולים - סה"כ (6 גרם)
    קצוצה דק (עלים בלבד)
  • שמיר - חופן (20 גרם)
    קצוץ
  • בצל ירוק - יחידה בינונית (25 גרם)
    חתוך לעיגולים
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה
  • פקאנים - חופן (35 גרם)
    טבעיים
  • חמוציות - חופן (30 גרם)
  • תות שדה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (40 גרם)
    חתוכים לפרוסות
  • אגס - יחידה בינונית (186 גרם)
    חתוך לרצועות (נאשי)
  • קוקוס - 20 גרם
    טבעי (רצועות)
  • התיבול
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירוק עם פירות
סלט צבעוני ועשיר בטעמים
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הסלט בקערת הגשה.
  • 2 להוסיף את מרכיבי התיבול, לערבב ולהגיש.
  • 3 בתיאבון חיוך

מרכיבי התיבול לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 31.4% 7.6% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב