דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו מסקרפונה ושוקולד לבן
שילוב מושלם של מרכיבים בקינוח אחד
  • 1 בקערת המיקסר (או בעזרת מיקסר ידני) להקציף את הביצים עם הסוכר. לאחר כ- 4-5 דקות של הקצפה להוסיף את אינסטנט הפודינג ולהקציף ממש עוד מעט עד להטמעה.
  • 2 להעביר לתבנית בקוטר 22 ס"מ משומנת/מרופדת בנייר אפייה (או רינג), ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות טורבו למשך כ- 20-25 דקות, תלוי בסוג התנור. הבסיס יוצא מהאפייה תפוח וגבוה, אך צונח כשמתקרר וזה בסדר גמור - לא לדאוג!
  • 3 הכנת הקרם: להקציף את קרם המסקרפונה עם אבקת הסוכר, להוסיף את השמנת המתוקה ולהקציף עד לקבלת קצף אחיד ויציב, לשטח על הבסיס ולהכניס להקפאה למשך כ- 30-45 דקות עד שתקפא שכבת הקצפת.
  • 4 הכנת הגנאש : להרתיח את השמנת המתוקה, למזוג מעל השוקולד הלבן, לערבב למרקם אחיד, למזוג מעל העוגה ולהחזיר את העוגה להקפאה.
  • 5 כשעה לפני שמתפנקים בעוגה המושלמת הזו - להוציא אותה למקרר (כמובן שניתן לעטר איך שבא לכם), לפרוס ולהגיש לאורחים שלכם. זהירות - סכנת עילפון מרוב טירוף חושים!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר (או מיקסר ידני), תבנית בקוטר 22 ס"מ או רינג.

הערך התזונתי לא כולל את הקישוטים מעל העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.6% 9.1% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב