מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עדיין לא טעמתם קייל?
- 1 לשטוף את עלי הקייל, להחזיק אותם כשהגבעול פונה אלינו ופשוט למשוך את העלה למטה ולנתק אותו מהגבעול. להכניס אל קערת ההגשה.
- 2 לטחון היטב את כל מרכיבי הרוטב במעבד המזון.
- 3 למזוג את הרוטב על הקייל, לערבב היטב ולהניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות (התהליך הזה ירכך את עלי הקייל והם יהיו רכים ונוחים לאכילה).
- 4 להוסיף את שאר מרכיבי הסלט, לערבב ערבוב אחרון ולהתענג על סלט קייל מושלם!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.5% |
33.7% |
8.1% |
51.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב