דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה אדומה
ספגטי ברוטב עגבניות קל ומהיר
  • 1 הכנת הספגטי: מביאים את המים לרתיחה בסיר, כשהמים מבעבעים מוסיפים את המלח ואז את הפסטה, ומבשלים את הפסטה דקה פחות ממה שכתוב על האריזה.
  • 2 מסננים את המים (שומרים כוס ממי בישול הפסטה לפני הסינון).
  • 3 מניחים סיר רחב (סוטאז`) על אש קטנה, מוסיפים את שמן הזית, השום, הצ`ילי והאורגנו, מערבבים ואחרי כמה שניות מוסיפים את הרסק, הקטשופ, המים, המלח והפלפל השחור.
  • 4 מערבבים ומביאים לבעבוע עדין. מכבים את האש, מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מתקבלת פסטה אדומה ממכרת ברוטב עגבניות טעים וקל להכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול הפסטה ומי הפסטה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 8.7% 14% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב