דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחים אפויים בתנור
  • 1 לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות צלזיוס.
  • 2 מערבבים רבע כוס פיסטוק קצוץ, רבע כוס צנוברים קצוצים, חצי כוס תאנים מיובשות קצוצות, 2 כפות צימוקים שחורים, קליפת פרי (כפית גרידת לימון או תפוז) ו- 3 כפות סוכר חום.
  • 3 מוציאים מתוך כל תפוח את האמצע (ליבה) אך לא להגיע לסוף. להשאיר מעין רצפה דקה. למלא בתערובת.
  • 4 להניח את התפוחים בתבנית פיירקס משומנת. מעל כל תפוח לשים קוביית חמאה.
  • 5 יוצקים לתבנית את היין ואופים בתנור כ- 30-40 דקות. משך האפייה יותאם לגודל התפוחים.
  • 6 כשהתפוחים מתרככים מוציאים מהתנור.
  • 7 מגישים חם עם/בלי גלידה ליד.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 18.4% 4.5% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב