מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבלינצ`ס)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אחד הבלינצ`סים הכי טעימים שתאכלו
- 1 לחמם את החלב במיקרוגל בקערה עד הופך למעט חמים (לא רותח, תלוי במיקרוגל).
- 2 להמיס בחלב את הסוכר והמלח, לערבב, לאחר מכן להוסיף את הביצים ולבסוף את הקמח בהדרגה ולפי הצורך (המרקם צריך להיות כמו יוגורט מעט נוזלי, אך לא נוזלי מדי. אם המרקם סמיך ניתן להוסיף מעט חלב חמים או מים). לטרוף היטב ללא הפסקה עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
- 3 לחמם היטב (חשוב) מחבת מברזל יצוק או מחבת להכנת בלינצ`ס, להנמיך לחום בינוני ולשמן מעט בשמן או בחמאה.
- 4 למזוג מצקת קטנה (תלוי בעובי הבלינצ`ס שתרצו כמובן) מבלילת הבלינצ`ס אל המחבת החמה, לסובב את המחבת במהירות כך שהבלילה תכסה את כל שטח המחבת. לטגן במשך כ- 2-3 דקות, להפוך לצד השני בזהירות ולטגן עוד כ- 1-2 דקות נוספות מהצד השני.
- 5 כך להכין את כל הבלינצ`סים (להוסיף מעט שמן או חמאה בכל פעם לפי הצורך). מתקבל בלינצ`ס רוסי דק וטעים שהכי כיף להגיש עם הרבה דבש לארוחת הבוקר!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: משקל מטבח ביתי וכד מדידה, מחבת להכנת בלינצ`ס או מחבת רגילה בקוטר 24/28 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את הדבש להגשה. מתכון ביתי מסורתי של שכנתי האלופה, אליזבת סברדלוב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
21% |
15.1% |
63.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב