דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פלאן פיסטוק
פלאן קרמל מקורי ומיוחד
  • 1 יוצרים קרמל בהיר מהסוכר: מחממים את הסוכר בלבד על מחבת חמה בשכבה דקה ואחידה, מדי פעם מנערים את המחבת להתמוססות הסוכר באחידות בכל שטח המחבת או באמצעות ערבוב קל עם כף. להסיר מהאש וליצוק ב- 2 תבניות אינגליש קייק (רצוי מסיליקון). לצנן את הקרמל כחצי שעה כדי שהוא יתקרר ויתקשה.
  • 2 בבלנדר טוחנים את כל שאר המרכיבים כחצי דקה ויוצקים לתבניות עם הקרמל. יש לשים לב לצקת כ- 3-4 ס"מ גובה ולא יותר. מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
  • 3 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות, מניחים סיר עם מים חמים בתבנית התנור ליצירת אדים ואופים את הפלאן במשך כ- 55 דקות. לאחר מכן מעבירים למקרר ל- 4 שעות לפחות.
  • 4 לחילוץ הפלאן מהתבנית: מרתיחים מים בסיר או במחבת רחבה ומניחים את תבנית הפלאן בתוכו/ה לכחצי דקה, הופכים לצלחת וטורפים פלאן קרמל פיסטוק מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תותי עץ מעל.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק, בלנדר.

הערך התזונתי לא כולל את תותי העץ. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.6% 15% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב