מצרכים למתכון
2.6 ק"ג לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מטבוחה נפלאה מהמטבח המרוקאי
- 1 להכניס לסיר מתאים את העגבניות, הפלפלים, התבלינים, השום והשמן.
- 2 לערבב ולהביא לרתיחה.
- 3 לאחר שרותח, לבשל על אש קטנה בסיר לא מכוסה, בערך שעה עד שעה וחצי עד שהנוזלים מצטמצמים ומקבלים מרקם די סמיך.
- 4 מדי פעם לערבב שלא ידבק לסיר.
- 5 לקרר ולהכניס לצנצנת מתאימה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
תוספת מצויינת לכל ארוחה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10% |
20.6% |
12.1% |
57.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב