דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניס שוקולד
בראוניס ביתי
  • 1 מחממים ת התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מחממים במיקרוגל את החמאה עד שהיא נמסה (או בבן-מארי). שוברים את השוקולד לקוביות קטנות ככל האפשר ומוסיפים לחמאה הנמסה. מחכים דקה עד שהשוקולד נמס. במידה והשוקולד לא נמס לגמרי, מחממים עוד כ- 30 שניות במיקרוגל עד שהשוקולד נמס לגמרי.
  • 3 מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הוניל, ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  • 4 מנפים את הקמח לתוך הבלילה ומערבבים רק עד שהבלילה חלקה ומבריקה.
  • 5 יוצקים לתבנית מרובעת משומנת ואופים במשך כ- 20-30 דקות, עד שנוצר קרום יבש על פני הבראוניס, וקיסם הננעץ למרכז העוגה יוצא לח.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם גלידה.

ציוד נדרש: תבנית מרובעת קטנה (20X20 או 25X25 ס"מ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31% 7.5% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב