מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה
- לבישול תפוחי האדמה
- תפוחי אדמה - 10 יחידות קטנות - סה"כ (820 גרם)
- מים - 1 ליטר
- מלח - כף שטוחה
- השמן והתבלינים
- שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- שום - כף
- זעתר - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פפריקה - 1/4 כפית שטוחה
- לטיגון
- שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת תפוחי אדמה מושלמת לארוחה
- 1 לבשל את תפוחי האדמה במי המלח למשך כ- 20 דקות (להשגיח שלא יתרככו), לסנן ולקרר היטב.
- 2 לערבב את שמן הזית והתבלינים.
- 3 להניח את תפוחי האדמה בקערה, לצקת את השמן המתובל, לערבב היטב ולהניח בצד כ- 20 דקות כדי שתפוחי האדמה יספגו את השמן.
- 4 לחמם מחבת עם מעט שמן ולטגן את תפוחי האדמה מכל הכיוונים עד לקבלת השחמה רצויה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה מעל.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
27.1% |
6% |
61.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב