מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה ביותר
- 1 לבשל את תפוחי האדמה במים עם קליפתם כחצי שעה.
- 2 לצקת למחבת 2 עגבניות חתוכות לקוביות, שמן, מלח, פפריקה, מטבוחה, פטרוזיליה קצוצה, 2 כוסות מים ופלפלים חתוכים לרצועות דקות ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה עד לריכוך הירקות.
- 3 לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לפרוסות של חצי ס"מ.
- 4 לחתוך את 3 העגבניות הנותרות לפרוסות דקות.
- 5 לסדר את תפוחי האדמה והעגבניות בתבנית אפייה מלבנית כך שהסדר יהיה פרוסת תפוח אדמה ופרוסת עגבניה.
- 6 לצקת את הרוטב מעל הכל, לכסות בנייר כסף ולאפות ב- 180 מעלות כשעה.
- 7 להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כ- 10-15 דקות.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.6% |
9.2% |
8.4% |
73.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב