דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 420 גרם למנה\יחידה

  • גזר - 10 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (1.16 ק"ג)
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • מים - 4 כוסות גדולות - סה"כ (2 ליטר)
  • חומרי התיבול
  • שמן קנולה - 9 כפות - סה"כ (90 מ"ל)
    4 כפות לתיבול ו- 5 כפות לסיר
  • פטרוזיליה - 1/4 צרור - סה"כ (29 גרם)
    פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    פפריקה חריפה
  • מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט גזר מרוקאי
  • 1 להרתיח מים בסיר, להוסיף 5 כפות שמן וסוכר ולבשל את הגזרים עד לריכוך עדין (שלא יתפוררו).
  • 2 להניח את הגזרים במסננת לכמה דקות.
  • 3 לחתוך את הגזרים לעיגולים, להוסיף את כל התבלינים ולערבב.
  • 4 לשמור במקרר בכלי אטום.
  • 5 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 33.9% 4.1% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.92 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב