מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 420 גרם למנה\יחידה
- גזרים - 10 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (1.16 ק"ג)
- סוכר - כף שטוחה
- מים - 4 כוסות גדולות - סה"כ (2 ליטר)
- חומרי התיבול
- שמן קנולה - 9 כפות - סה"כ (90 מ"ל)
- פטרוזיליה - 1/4 צרור - סה"כ (29 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
- מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להרתיח מים בסיר, להוסיף 5 כפות שמן וסוכר ולבשל את הגזרים עד לריכוך עדין (שלא יתפוררו).
- 2 להניח את הגזרים במסננת לכמה דקות.
- 3 לחתוך את הגזרים לעיגולים, להוסיף את כל התבלינים ולערבב.
- 4 לשמור במקרר בכלי אטום.
- 5 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.7% |
33.9% |
4.1% |
47.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב