דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים קלויים
  • 1 לחמם מראש תנור ל- 250 מעלות.
  • 2 להניח את החצילים על תבנית חד פעמית ולקלות במשך 40 דקות (להפוך את החצילים אחרי 20 דקות).
  • 3 להניח לחצילים להתקרר על רשת.
  • 4 לחצות את החצילים לאורכם ובעזרת כף לגרד את כל "הבשר" מהחציל.
  • 5 למעוך בעזרת מזלג.
  • 6 להניח על מסננת ולהמתין שכל הנוזלים יצאו.
  • 7 לשים את כל התבלינים והחצילים בקערה ולערבב היטב.
  • 8 לשמור במקרר בקופסא אטומה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 26.9% 5.2% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב