דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרובית חגיגי על קרם פלפלים
כמה שאנחנו אוהבים כרובית
  • 1 מפרקים את הכרובית לפרחים וחולטים במשך כ- 5 דקות במים רותחים. מעבירים את הכרובית למסננת ולאחר מכן לקערה, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים, ומעבירים לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו. מכניסים לתנור גם את הפלפלים וראש שום מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ואופים את הכל במשך כחצי שעה.
  • 2 בזמן שהירקות נאפים בתנור מכינים את התוספת הירוקה שמפזרים מעל הכרובית (פשוט מערבבים את כל המרכיבים יחד).
  • 3 מוציאים את הירקות מהתנור כשהם שחומים ורכים, ומיד מניחים את הפלפלים בתוך שקית ניילון סגורה כרבע שעה (זה תורם לקילוף מהיר של הפלפלים).
  • 4 למעבד מזון מכניסים את הפלפלים הקלופים, 3 שינים שום אפויות, הלימון הכבוש, הטחינה, המים, שמן הזית, מיץ הלימון והתבלינים, ומבלנדרים הכל יחד.
  • 5 מצלחתים בצלחת הגשה יפה: קרם פלפלים בתחתית, מעל כרוביות בערימה ומעל הכל את המטבל הירוק. מתלהבים מהתגובות הנלהבות על המראה והטעם של המנה המהממת והטעימה שהכנתם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.4% 26.9% 16.1% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב