מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט צבעוני, טעים וקל להכנה
- 1 לערבב בקערה את כל מרכיבי הסלט.
- 2 לשקשק בתבנית סגורה את כל מרכיבי הרוטב.
- 3 למזוג את הרוטב מעל הסלט, לערבב היטב עם הידיים ולקשט בקרם בלסמי מצומצם.
- 4 להגיש ובתיאבון
התבלינים ומרכיבי הרוטב במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.1% |
20.4% |
9.3% |
57.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב