מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (20 לחמניות)
- קמח לבן - 3.5 כוסות - סה"כ (543 גרם)
- שמרים טריים - 1/2 שקית - סה"כ (25 גרם)
- חלב - כוס רגילה (300 מ"ל)
- מלח - כפית גדושה
- סוכר - 4 כפות גדושות - סה"כ (68 גרם)
- שוקולד צ`יפס - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (150 גרם)
- ביצה - Medium
- חמאה - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (50 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מכניסים לקערה את הקמח, השמרית והחמאה.
- 2 מתחילים ללוש תוך כדי הוספה הדרגתית של החלב.
- 3 מוסיפים את המלח והסוכר וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- 4 מוסיפים את השוקולד צ`יפס ולשים עד לאיחוד השוקולד עם הבצק.
- 5 יוצרים כדור ומניחים בקערה מקומחת להתפחה של 30 דקות.
- 6 מחלקים את הבצק ל- 20 לחמניות קטנות ועגולות ומניחים בתבנית עם נייר אפייה להתפחה של 20 דקות.
- 7 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- 8 מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומכניסים לאפייה בערך 15 דקות עד להשחמה קלה.
- 9 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להחליף את השוקולד צ`יפס בשוקולד צ`יפס לבן.
למתכון פרווה יש להחליף את החמאה במחמאה ואת החלב במים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
14.2% |
10.8% |
75% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב