דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עשבי תיבול ועגבניות
שילוב מושלם של עגבניות עם עשבי תיבול
  • 1 לחתוך את העגבניות לחתיכות קטנות.
  • 2 לקצוץ דק את הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל הירוק והנענע.
  • 3 לקלות מעט את הצנוברים וגרעיני החמניה (אין צורך להוסיף שמן).
  • 4 לערבב ביחד את כל המרכיבים בקערה, להוסיף את שמן הזית ומיץ הלימון, לערבב, לתבל במלח ופלפל שחור ולערבב היטב.
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית בכמות השמן לכף.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש גם בעגבניות רגילות. שיטת ההכנה כוללת גם קלייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 47.2% 13.8% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.06 (1.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב