מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 365 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נשנוש טעים לפתיחת הארוחה
- 1 לבשל את פרחי כרובית לסיר עם מים, להוסיף את המלח ולהביא לרתיחה. לאחר דקה של רתיחה לכבות את האש ולסנן.
- 2 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה.
- 3 להעביר את פרחי הכרובית אל תבנית תנור המרופדת בנייר אפייה, למרוח את הכרובית במרינדה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו עד לקבלת הצבע המושלם.
- 4 לטחון בבלנדר את כל מרכיבי הטחינה הירוקה.
- 5 להניח בקערת הגשה את עלי הרוקט, מעל את הכרובית הצלויה, לזלף מעל את הטחינה הירוקה ולקשט בעוד פטרוזיליה וכוסברה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: בלנדר.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
33.1% |
19.7% |
33.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב