דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור בסילאן
התוספת הכי טעימה לארוחה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לחתוך את תפוחי האדמה לסירות ולהניח בקערה גדולה.
  • 3 למזוג לקערה את שמן הזית, להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב.
  • 4 להעביר את סירות תפוחי האדמה אל תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לזלף מעל סירות תפוחי האדמה את הסילאן ולאפות בתנור למשך כשעה-שעה וחצי (תלוי בסוג התנור שברשותכם) בתחתית התנור.
  • 6 מתקבלים תפוחי אדמה בתנור קריספיים במיוחד וטעימים ברמות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספת נהדרת לצד בשר, עוף או דגים - באמת מה שבא לכם!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 47.4% 4.4% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב