מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 655 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ככה אוכלים בננה בתנור!
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
- 2 מתבלים את הבטטות השטופות בשמן הזית והמלח הגס, מניחים לידן את הרוזמרין, עוטפים אותן בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ואופים בתנור למשך כשעתיים (הצלייה ארוכה - צריך סבלנות).
- 3 לאחר הצלייה נותנים לבטטות לנוח כחצי שעה בתוך הכיסוי מחוץ לתנור.
- 4 חותכים דק דק את הבצל ירוק לאורך וישר מניחים בקערת מי קרח על מנת ליצור סלסולים.
- 5 במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, השמנת החמוצה, היוגורט והמלח בצורה הדרגתית.
- 6 פותחים את הבטטה לאחר שהתקררה מעט, מוסיפים לה את ממרח השמנת, מפזרים את הבצל הירוק המסולסל ומקשטים בחומץ הבלסמי המצומצם.
- 7 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.9% |
29% |
7.8% |
55.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב