דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמוצים יפניים קלים להכנה (קימצ`י)
חמוצים יפניים בקלי קלות ובמהירות
  • 1 לפרוס את המלפפונים והגזרים לפרוסות דקות (לא מדי), לחתוך לרצועות קצרות את הפלפל האדום והפלפל הצהוב, לפרוס לטבעות את הפלפל הירוק החריף (ללא הגרעינים) ולחתוך את הכרוב לרצועות/חתיכות גסות.
  • 2 להכניס את כל הירקות אל צנצנת זכוכית מתאימה.
  • 3 לבשל את החומץ עם המים, הסוכר והמלח עד לרתיחה, להניח בצד לצינון ולמזוג מעל הירקות.
  • 4 להניח את הצנצנת על השיש למשך כמה שעות והחמוצים האסיאתיים שלנו כבר מוכנים. לשמור את החמוצים היפניים במקרר ולאכול מתי שרק מתחשק!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף 1/2 כוס מהחומץ בחומץ אורז, וגם לשלב מירין (מי שאוהב, לא חובה).

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה. המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי. אני פיזרתי מעל קצת שומשום קלוי שלדעתי מוסיף (לא חובה, אפשר גם לא קלוי). ניתן להגיש גם עם רוטב צ`ילי מתוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 1% 5.6% 82.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב