דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חמוצים יפניים קלים להכנה (קימצ`י)
חמוצים יפניים קלים להכנה (קימצ`י)
חמוצים יפניים בקלי קלות ובמהירות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את המלפפונים והגזרים לפרוסות דקות (לא מדי), לחתוך לרצועות קצרות את הפלפל האדום והפלפל הצהוב, לפרוס לטבעות את הפלפל הירוק החריף (ללא הגרעינים) ולחתוך את הכרוב לרצועות/חתיכות גסות.
  • 2 להכניס את כל הירקות אל צנצנת זכוכית מתאימה.
  • 3 לבשל את החומץ עם המים, הסוכר והמלח עד לרתיחה, להניח בצד לצינון ולמזוג מעל הירקות.
  • 4 להניח את הצנצנת על השיש למשך כמה שעות והחמוצים האסיאתיים שלנו כבר מוכנים. לשמור את החמוצים היפניים במקרר ולאכול מתי שרק מתחשק!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף 1/2 כוס מהחומץ בחומץ אורז, וגם לשלב מירין (מי שאוהב, לא חובה).

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה. המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי. אני פיזרתי מעל קצת שומשום קלוי שלדעתי מוסיף (לא חובה, אפשר גם לא קלוי). ניתן להגיש גם עם רוטב צ`ילי מתוק.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7543
חלבונים (גרם)1.17 0.68
פחמימות (גרם)1710
מתוכן סוכרים (גרם)13.69 7.96
שומנים (גרם)0.2 0.12
מתוכם שומן רווי (גרם)0.04 0.02
נתרן (מ"ג)378.98220.21
סיבים תזונתיים (גרם)2.23 1.29
מים (גרם)127.7474.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)227.69132.3
ויטמין B (מ"ג)1.230.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.640.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.319.93
ויטמין C (מ"ג)65.3938
ויטמין E (מ"ג)0.520.3
ויטמין K (מק"ג)36.5621.24
סידן (מ"ג)30.0517.46
ברזל (מ"ג)0.460.27
מגנזיום (מ"ג)14.188.24
זרחן (מ"ג)31.1118.08
אבץ (מ"ג)0.240.14
אשלגן (מ"ג)237.81138.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 1% 5.6% 82.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
12 מתכוני הבצקים שהכי מתגעגעים אליהם בפסח

12 מתכוני הבצקים שהכי מתגעגעים אליהם בפסח

15 המאפים הכי טעימים לחיסול החמץ בפסח

15 המאפים הכי טעימים לחיסול החמץ בפסח

מרק עגבניות

מרק עגבניות

שוקי עוף ברוטב עגבניות וחומוס

שוקי עוף ברוטב עגבניות וחומוס

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חביתת כרוב

חביתת כרוב

מאפינס וניל אוכמניות כמו של סטארבקס

מאפינס וניל אוכמניות כמו של סטארבקס

פסח טבעוני: יש חיה כזאת?

פסח טבעוני: יש חיה כזאת?

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה