דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה (מתאים ל- 2-3 אנשים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק עלים במחבת במילוי מנגולד, בצל ובולגרית
בצק מטוגן במחבת במילוי נהדר
  • 1 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן במחבת עד להזהבה קלה, להוסיף את עלי המנגולד הקצוצים, המלח והפלפל השחור (שימו לב לא להמליח יתר על המידה מכיוון שהבולגרית מלוחה), לרכך את המנגולד, להעביר לקערה ולצנן מעט.
  • 2 לפתוח את בצק העלים ולחתוך לאורך לשני חלקים שווים.
  • 3 להניח על מחבת (מבלי לשמן אותה) רצועה אחת של בצק עלים מעליה נוסיף 1/3 ממלית הבצל והמנגולד, ולהוסיף מעל את הגבינה הבולגרית (השתמשתי בקוביות בולגרית אבל ניתן להשתמש גם בבולגרית מגורדת).
  • 4 להוסיף את רצועת הבצק השנייה מעל בצורה של פלוס ולקפל צד אחד פנימה מהרצועה התחתונה. להוסיף מעל 1/3 נוסף של המלית והבולגרית, ולקפל מעל חלק אחד מהרצועה השנייה שהוספנו, וחוזר חלילה.
  • 5 להניח מעל הרצועה שקיפלנו 1/3 אחרון מהמלית ולקפל מעליה את הצד השני של הרצועה הראשונה, ועם הרצועה האחרונה לסגור את המאפה.
  • 6 להניח את המחבת על הגז על אש נמוכה על מנת שהבצק ייאפה היטב (כל צד על הגז למשך מינימום כ- 15 דקות עד שמשחים היטב). חשוב לא להתפתה ולהגביר את האש כי זה עלול לפגוע בטיגון הבצק.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 36.4% 18.1% 42.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב