דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פונדנט שוקולד
פונדנט: קינוח שוקולדי צרפתי מושלם
  • 1 יום לפני שמכינים את הפונדנט: בסיליקון שקעים מזלפים את ממרח הקינדר ומקפיאים.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 190 מעלות טורבו.
  • 3 בקערה ממיסים את השוקולד המריר והחמאה. בקערה נפרדת בעזרת מטרפה מקציפים מעט את הביצים עם הסוכר החום. חשוב לטרוף כמה דקות עד שמופיעות בועות ולא רק לערבב.
  • 4 מוסיפים לביצים את השוקולד והחמאה וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים גם את הקמח והמלח ובעזרת לקקן מקפלים את התערובת למסה אחידה.
  • 5 חשוב: את הכלים שבהם אנחנו רוצים להשתמש (ראו ציוד נדרש) חובה לשמן ולצפות בשכבה דקה של קמח אחרת זה לא יצא מהכלי ולא נוכל להגיש את זה בצורה יפה ואסטטית.
  • 6 ממלאים את הכלים במסת השוקולד בין חצי לשלושת רבעי גובה, ומזלפים פנימה את הליבה של הקינדר שהקפאנו או כל שוקולד אחר שרוצים לשים בפנים.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 11 דקות. שימו לב: זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל הפונדנט! אם תשתמשו בכלים קטנים יותר תצטרכו לאפות דקה או שתיים פחות.
  • 8 מוציאים מהתנור, מחכים 5 דקות ולאחר מכן ניתן להפוך על צלחת ולהגיש. אם עברו כמה שעות או יותר מאז שהפונדנט יצא מהתנור וזה כבר לא חם - מעבירים לצלחת, מחממים 15 שניות במיקרוגל וזה נשאר מושלם.
  • 9 זהו - תיהנו מעוגת פונדנט שוקולד מפנקת כמו שרק הצרפתים יודעים להכין!
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר מעל עם מעט אבקת קקאו ולהגיש עם גלידה או קצפת.

ציוד נדרש: מטרפה, שקית זילוף, 4 כלי פורצלן בגובה 6 ס"מ ורוחב 9 ס"מ.

זמן ההכנה אינו כולל את הכנת ליבת השוקולד יום מראש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.7% 7.3% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב