מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים בקלי קלות
- 1 ממליחים את החצילים, מניחים בצד לכחצי שעה ומנגבים במגבת נייר.
- 2 מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק ומניחים על נייר סופג לספיגת השמן.
- 3 מטגנים את רצועות הבצל, מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מתבלים לפי הטעם וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מתרככים.
- 4 מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות, מערבבים בעדינות, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה (ניתן להגיש גם קר).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.7% |
35.9% |
6.6% |
46.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב