דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים עם פלפל חריף וכוסברה
מושלם למי שאוהבים חצילים וחריף
  • 1 פורסים את החצילים לאורך וחותכים לריבועים קטנים.
  • 2 מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן), מעבירים לרשת צינון ולאחר מכן לקערה.
  • 3 מטגנים את הפלפלים החריפים עד להשחמה, מקלפים, חותכים לפרוסות (עם או בלי הגרעינים - תלוי בחריפות שאתם אוהבים) ומוסיפים לקערת החצילים.
  • 4 מוסיפים את הכוסברה, השום וכל מרכיבי התיבול, מערבבים היטב וזהו - יש לכם סלט חצילים עם פלפל חריף שאסור לכם לפספס!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים ובפלפלים החריפים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 68.1% 3.1% 22.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.63 (3.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב