דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סושי אישית
מי רוצה לחגוג יום הולדת סושי?
  • הכנת האורז לסושי:
  • 1 לבשל את האורז העגול לסושי לפי הוראות ההכנה (ראשית להביא לרתיחה כמה דקות, לכסות ולהנמיך לאש נמוכה לבישול של כ- 10 דקות עד שהמים מתאדים ונשאר רק האורז המבושל). שימו לב: השתמשו בכף עץ להוצאת האורז מהסיר. בנוסף, אם יש אורז שנדבק לתחתית הסיר - אל תשתמשו בו אלא רק באורז שיוצא בקלות מהסיר. הערה נוספת בנוגע לכמות המים: על כל כוס אורז יש להשתמש ב- 1.2 כוסות מים (בגרמים: על כל 100 גרם אורז יש להוסיף 130 מ"ל מים).
  • 2 מחממים על אש נמוכה את חומץ האורז ביחד עם הסוכר והמלח עד להמסה מלאה (אפשר להמיס גם במיקרוגל - חימום של כ- 10-15 שניות בלבד).
  • 3 למזוג את חומץ האורז על האורז המבושל, לערבב היטב בעזרת כף העץ ולהניח בצד להצטנן לטמפרטורת החדר (לא במקרר).
  • 4 להרכיב עוגת סושי אישית ברינג לפי התוספות שאוהבים (סה"כ 3 עוגות סושי): אני שמתי טונה עם מיונז, אבוקדו, נבטים, בצל ירוק, ספייסי מיונז וחטיף אצות (אפשר גם אצות רגילות). מעל פיזרתי שומשום לבן ושחור. אם אתם חובבי סושי - זה מתכון לעוגת סושי אישית שאתם חייבים לאמץ.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש כמובן בדגים טריים נאים כמו סלמון או טונה אדומה, וניתן גם "לשחק" עם התוספות שאוהבים.

ציוד נדרש: רינג בגודל הרצוי.

הערך התזונתי לא כולל את הספייסי מיונז. שיטת ההכנה כוללת בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 21.5% 16.7% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב