דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות ביתיות
  • - לשים בקערה את כל המצרכים.
  • - ללוש עד לקבלת בצק אחיד, רך וגמיש.
  • - לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
  • - לרדד כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ עד 1 ס"מ (תלוי בעובי שרוצים).
  • - לקרוץ מהבצק צורות ע"י קורצן עוגיות או ע"י כוס.
  • - להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה ולאפות בחום של 200 מעלות 20-5 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
  • - לקרר ולהכניס לקופסה אטומה.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לבצק קוקוס.

ציוד נדרש: קורצנים לעוגיות בכל מיני צורות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.1% 8.4% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב