דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • - לשים בקערה את כל המצרכים.
  • - ללוש עד לקבלת בצק אחיד, רך וגמיש.
  • - לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
  • - לרדד כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ עד 1 ס"מ (תלוי בעובי שרוצים).
  • - לקרוץ מהבצק צורות ע"י קורצן עוגיות או ע"י כוס.
  • - להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה ולאפות בחום של 200 מעלות 20-5 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
  • - לקרר ולהכניס לקופסה אטומה.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לבצק קוקוס.

ציוד נדרש: קורצנים לעוגיות בכל מיני צורות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)83410
חלבונים (גרם)1.36 6.71
פחמימות (גרם)1156
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.04
שומנים (גרם)3.6 17.74
מתוכם שומן רווי (גרם)1.49 7.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)8.63 42.51
נתרן (מ"ג)37.93186.87
מים (גרם)1.778.7
ויטמין A (מק"ג)3.7118.29
ויטמין B (מ"ג)53.890.27
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.05
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.18
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.095.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.1
ויטמין D (מק"ג)0.050.23
ויטמין E (מ"ג)0.020.12
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)1.36.4
ברזל (מ"ג)0.040.2
מגנזיום (מ"ג)0.281.37
זרחן (מ"ג)4.5922.63
אבץ (מ"ג)0.030.15
אשלגן (מ"ג)3.215.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.1% 8.4% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.