דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת לבבות ליום האהבה
בואו תפגינו אהבה
  • הכנת קישוטי הלבבות:
  • 1 מערבבים בקערה את החלבון יחד עם הסוכר והקמח, ומערבבים לאיחוד.
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לתערובת נוזלית אך דביקה.
  • 3 בשלב הזה אפשר להוסיף איזה צבע מאכל שתרצו.
  • 4 מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים אותו מעט.
  • 5 מעבירים את התערובת אל שקית זילוף ומזלפים על גבי נייר האפייה את הלבבות.
  • 6 מכניסים את התבנית למקרר למשך כשעה וחצי-שעתיים. לאחר שהלבבות שלנו התייצבו במקרר - עוברים להכין את הרולדה.
  • הכנת הרולדה:
  • 1 מקציפים את הביצים השלמות על מהירות גבוהה יחד עם הסוכר עד לקצף תפוח ובהיר. מורידים למהירות הכי נמוכה ומוסיפים את השמן ולאחר מכן את הקמח.
  • 2 מקציפים עד שהכל נטמע בבלילה ואין גושים. בשלב הזה אפשר להוסיף צבע מאכל - ממש לא חובה, אני הוספתי צבע מאכל ורוד ולאחר האפייה אך זה לא כל כך בלט. לבחירתכם.
  • 3 מוציאים את תבנית האפייה שעליה נייר האפייה עם הלבבות מהמקרר ועליו בזהירות מוסיפים את בלילת הרולדה.
  • 4 אופים בתנור בתוכנית טורבו בחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות (תלוי בתנור שלכם).
  • 5 לאחר שהרולדה נאפתה והצטננה - מגלגלים ומפרידים אותה מנייר האפייה, ופותחים אותה שוב לאיך שהיא הייתה פרוסה על התבנית.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים את כל המצרכים יחד במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצפת חלקה. בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל אם רוצים.
  • 2 מורחים את הקרם על הרולדה שלנו. שימו לב שאתם מורחים את הקרם על הצד שאין עליו לבבות.
  • 3 מגלגלים את הרולדה וכך למעשה רואים את הלבבות. ניתן לשמור גם מעט קרם בצד בשביל שנוכל לקשט גם מעל הרולדה לאחר הגילגול.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הקמח במתכון בקמח ללא גלוטן מכל סוג.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 46% 11.6% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב