דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 483 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אנטיפסטי
אנטיפסטי כסלט
  • 1 לחתוך את החציל והקישואים לעיגולים בעובי של 1 ס"מ (אם העיגולים גדולים מדי ניתן לחצות אותם).
  • 2 לנקות את הפלפלים ולחתוך ל- 4-8 פלחים כל אחד.
  • 3 את האספרגוס לשטוף ולחתוך לחצי (משתמשים בחלק העליון).
  • 4 להכניס את כל הירקות לתבנית אפייה, להוסיף 3 כפות שמן זית, שום קצוץ דק, מלח, פלפל ולערבב היטב.
  • 5 להכניס ל- 40 דקות לתנור שחומם לחום של 180 מעלות.
  • 6 להוציא את הירקות מהתבנית ולצנן.
  • 7 לחתוך לקוביות עגבניות טריות ואת הבצל לרצועות. להוסיף לירקות האפויים יחד עם 2 כפות שמן זית וחומץ בלסמי, לערבב קלות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות ותבלינים שונים לפי טעם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אפשר להוריד מעט מכמות השמן בהתחלה ולהשאיר את כמות השמן בסוף.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.3% 23% 10.7% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב