דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות ממולאים באושפלו
למי בא ממולאים?
  • 1 במעט מאד שמן (כף אחת) לטגן שלושה בצלים פרוסים לטבעות באיטיות לקרמול (עד שישחימו). לשמור בצד כמה פרוסות בצל מקורמל להגשה.
  • 2 בשתי כפות שמן לטגן קלות את האורז לכל צדדיו. לסדר מעל שכבת בצל ושכבת גזר (4 גזרים חתוכים לז`וליינים).
  • 3 לשפוך בעדינות מעל מים רותחים, לכסות היטב ולאדות לריכוך האורז (בלי לערבב).
  • 4 כשמוכן להוסיף מלח פלפל ועדשים (עדשים ירוקות) ורק אז לערבב.
  • 5 לצקת מעל שמן זית מתובל בשום ובזיליקום (אפשרות אחרת היא לתבל בג`ינג`ר ובצל ירוק).
  • 6 לרוקן את לב הירקות (4 פלפלים, 4 קולורבי ו- 4 בצלים) ולמלא בתערובת.
  • 7 להניח על תבנית שטוחה. לצקת כוס וחצי מים, מיץ מחצי לימון, כף סוכר חום ובהרט.
  • 8 לאטום את התבנית ולאפות מכוסה שעה.
  • 9 להגשה: לשים בצלחת יפה ולפזר מעל בצלים מקורמלים.
  • 10 בתיאבון חיוך

במקור המתכון מגיע עם קוביות בשר - אני המרתי לצמחוני. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 17% 19.7% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב