מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחת ממנות הפתיחה האסייתיות הטעימות ביותר
- 1 מקפיצים את כל מרכיבי המילוי עד לריכוך ומצננים בצד.
- 2 משרים דף אורז אחד בקערת מים פושרים למשך כ- 10 שניות, מניחים אותו על משטח עבודה/קרש חיתוך ומחכים כ- 10 שניות שיתרכך.
- 3 מניחים מעל דף האורז כף גדושה מהמילוי ומגלגלים כמו סיגר (ראו דוגמא בסרטון באינסטגרם).
- 4 מרטיבים דף אורז נוסף למשך כ- 10 שניות, מניחים אותו על המשטח, מניחים מעליו את הכיסון שהכנו ושוב מגלגלים בצורת סיגר. (2 דפי אורז לכל כיסון, כך מכינים את כל הדמפלינגס).
- 5 במחבת חמה משפריצים מעט שמן ומטגנים את הדמפלינגס כ- 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
- 6 מערבבים היטב את כל מרכיבי המטבל, טובלים בו את הדמפלינגס ומתענגים!
- 7 בתיאבון
התבלינים והרטבים לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.5% |
4.8% |
9.6% |
75.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב