דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה

  • דפי האורז
  • דפי אורז - 20 יחידות - סה"כ (80 גרם)
  • המילוי
  • שום - 3 שיניים
    פרוסות
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
    לטיגון
  • כרוב - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (770 גרם)
    חתוך דק
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    חתוכים למקלות דקים
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    חתוכות לקוביות (טריות)
  • בצל ירוק - צרור (140 גרם)
    חתוך
  • רוטב סויה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • רוטב טריאקי - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    או רוטב למוקפץ
  • סילאן טהור - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • לטיגון
  • תרסיס שמן קנולה - 10 מנות - סה"כ (4 מ"ל)
  • המטבל להגשה
  • שום - 2 שיניים
    כתושות
  • שורש ג`ינג`ר - כפית-קצוץ (5 גרם)
    אצבע מגורדת
  • כוסברה - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (20 גרם)
    קצוצה גס
  • צ`ילי גרוס - כפית שטוחה (3 גרם)
  • רוטב סויה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • דבש - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
    או רוטב צ`ילי מתוק
  • מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    רותחים

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דמפלינגס דפי אורז
אחת ממנות הפתיחה האסייתיות הטעימות ביותר
  • 1 מקפיצים את כל מרכיבי המילוי עד לריכוך ומצננים בצד.
  • 2 משרים דף אורז אחד בקערת מים פושרים למשך כ- 10 שניות, מניחים אותו על משטח עבודה/קרש חיתוך ומחכים כ- 10 שניות שיתרכך.
  • 3 מניחים מעל דף האורז כף גדושה מהמילוי ומגלגלים כמו סיגר (ראו דוגמא בסרטון באינסטגרם).
  • 4 מרטיבים דף אורז נוסף למשך כ- 10 שניות, מניחים אותו על המשטח, מניחים מעליו את הכיסון שהכנו ושוב מגלגלים בצורת סיגר. (2 דפי אורז לכל כיסון, כך מכינים את כל הדמפלינגס).
  • 5 במחבת חמה משפריצים מעט שמן ומטגנים את הדמפלינגס כ- 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
  • 6 מערבבים היטב את כל מרכיבי המטבל, טובלים בו את הדמפלינגס ומתענגים!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים והרטבים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 4.8% 9.6% 75.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב