1. להכניס למיקסר את כל חומרי העוגה מלבד כוס החלב ולערבב לתערובת אחידה.
2. להוסיף את כוס החלב הפושר ולערבב ידנית לתערובת אחידה וקרמית.
3. לחמם תנור ל- 180 מעלות. לשמן תבנית ולאפות את העוגה כ- 40-50 דקות.
4. לצנן לטמפרטורת החדר.
5. להקציף את כל חומרי הקרם לתערובת חלקה ויציבה (לשים לב כי חומרי הקרם כוללים גם כוס חלב קר).
6. לפרוס את העוגה לשלושה חלקים ולמרוח קרם על כל חלק. לצפות בקרם את כל העוגה.
7. לרדד בצק סוכר ולעטוף את העוגה.
8. בתיאבון