דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בכלי ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה לפסח
קינוח צרפתי מושלם בחול המועד פסח
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 140 מעלות ולהניח מגש עם מים בתחתית התנור על מנת ליצור בן-מארי (אמבט מים ליצירת לחות).
  • 2 בסיר להביא לרתיחה את השמנת המתוקה ביחד עם הסוכר ומחית הוניל, תוך כדי ערבוב מדי פעם. בינתיים, בקערה נפרדת גדולה לאחד את החלמונים עם הסוכר.
  • 3 למזוג אל קערת החלמונים חצי מכמות השמנת המתוקה המורתחת תוך כדי ערבוב מתמיד (להשוואת טמפרטורה) ולמזוג הכל חזרה לסיר.
  • 4 לבשל עוד כ- 2-3 דקות עד שהבלילה מסמיכה ופס בלקקן "עוצר" כמו שאני מראה בסרטון.
  • 5 להעביר את התערובת אל תבניות אפייה המתאימות לקרם ברולה (אפשר גם חד פעמיות) ולאפות בתנור החם למשך כ- 25 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 6 ברגע שהצדדים בתבנית התייצבו והמרכז רוטט קלות - קרם הברולה מוכן. בשלב הזה מעבירים להקפאה למשך לילה לפחות.
  • 7 מוציאים מהמקפיא, מפזרים מעט סוכר מעל, מקרמלים בעזרת ברנר ומגישים קרם ברולה לפסח שהכי כיף להגיש לאורחים במהלך חול המועד.
  • 8 בון אפטיט חיוך

ציוד נדרש: קעריות קטנות לקרם ברולה.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהית קרם הברולה במקרר למשך הלילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 56.6% 6.3% 37.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.3 (1.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב