דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרם ברולה לפסח
קרם ברולה לפסח
קרם ברולה לפסח
קינוח צרפתי מושלם בחול המועד פסח

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בכלי ההגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 140 מעלות ולהניח מגש עם מים בתחתית התנור על מנת ליצור בן-מארי (אמבט מים ליצירת לחות).
  • 2 בסיר להביא לרתיחה את השמנת המתוקה ביחד עם הסוכר ומחית הוניל, תוך כדי ערבוב מדי פעם. בינתיים, בקערה נפרדת גדולה לאחד את החלמונים עם הסוכר.
  • 3 למזוג אל קערת החלמונים חצי מכמות השמנת המתוקה המורתחת תוך כדי ערבוב מתמיד (להשוואת טמפרטורה) ולמזוג הכל חזרה לסיר.
  • 4 לבשל עוד כ- 2-3 דקות עד שהבלילה מסמיכה ופס בלקקן "עוצר" כמו שאני מראה בסרטון.
  • 5 להעביר את התערובת אל תבניות אפייה המתאימות לקרם ברולה (אפשר גם חד פעמיות) ולאפות בתנור החם למשך כ- 25 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 6 ברגע שהצדדים בתבנית התייצבו והמרכז רוטט קלות - קרם הברולה מוכן. בשלב הזה מעבירים להקפאה למשך לילה לפחות.
  • 7 מוציאים מהמקפיא, מפזרים מעט סוכר מעל, מקרמלים בעזרת ברנר ומגישים קרם ברולה לפסח שהכי כיף להגיש לאורחים במהלך חול המועד.
  • 8 בון אפטיט חיוך

ציוד נדרש: קעריות קטנות לקרם ברולה.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהית קרם הברולה במקרר למשך הלילה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)322360
חלבונים (גרם)2.97 3.33
פחמימות (גרם)1820
מתוכן סוכרים (גרם)15.05 16.84
שומנים (גרם)26.74 29.91
מתוכם שומן רווי (גרם)15.45 17.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.941.05
כולסטרול (מ"ג)193.31 216.29
נתרן (מ"ג)21.0323.52
מים (גרם)5.896.59
ויטמין A (מק"ג)42.8647.96
ויטמין B (מ"ג)0.480.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.4318.38
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.25
ויטמין D (מק"ג)0.610.69
ויטמין E (מ"ג)0.290.32
ויטמין K (מק"ג)0.080.09
סידן (מ"ג)14.6616.41
ברזל (מ"ג)0.310.35
מגנזיום (מ"ג)0.560.63
זרחן (מ"ג)43.8849.09
אבץ (מ"ג)0.260.29
אשלגן (מ"ג)12.5614.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.470.53
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.321.48
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.21.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 56.6% 6.3% 37.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.3 (1.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.