גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח צרפתי | » | קרם ברולה קפוא |
9 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל התבניות)
ציוד נדרש: תבניות להכנת קרם ברולה.
זמן ההכנה אינו כולל את זמן קירור/הקפאת קרם הברולה.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 288 | 358 |
חלבונים (גרם) | 2.96 | 3.67 |
פחמימות (גרם) | 14 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 12.35 | 15.33 |
שומנים (גרם) | 24.3 | 30.16 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 13.92 | 17.28 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.83 | 1.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 193.53 | 240.25 |
נתרן (מ"ג) | 20.05 | 24.89 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.03 | 0.03 |
מים (גרם) | 6.28 | 7.8 |
ויטמין A (מק"ג) | 45.72 | 56.76 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.51 | 0.63 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.36 | 0.45 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.04 | 0.05 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 17.52 | 21.75 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.23 | 0.29 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.65 | 0.81 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.31 | 0.38 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.08 | 0.1 |
סידן (מ"ג) | 15.6 | 19.36 |
ברזל (מ"ג) | 0.33 | 0.41 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.6 | 0.74 |
זרחן (מ"ג) | 46.8 | 58.1 |
אבץ (מ"ג) | 0.28 | 0.34 |
אשלגן (מ"ג) | 13.31 | 16.52 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.5 | 0.63 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.42 | 0.53 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.41 | 1.75 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.28 | 1.59 |