דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק פילו במילוי אגוזים ושקדים
אל תשכחו את הקפה בצד
  • 1 להמיס את המחמאה.
  • 2 לפרוס כל עלה פילו על משטח העבודה ולמרוח מהמחמאה המומסת.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המילוי בקערה.
  • 4 לפזר את המילוי על עלי הפילו ולגלגל לרולדה.
  • 5 לחרוץ סימני חיתוך על הגלילה.
  • 6 להניח את הרולדות בתבנית אפייה מרופדת ולמרוח שוב במחמאה.
  • 7 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 8 להכין את הסירופ: להרתיח את המים והסוכר החום ולשפוך על הגלילות לאחר האפייה ולפני החיתוך.
  • 9 לצנן ולשמור בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 26.5% 7.6% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב