דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 984 גרם למנה\יחידה (ארוחה ל- 2 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כוסמת עם ירקות
  • 1 בסיר בינוני מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הכוסמת (מבוררת ונקייה מאבנים) ומטגנים יחד כדקה.
  • 2 מוסיפים את הירקות (חצי שקית תערובת ירקות קפואים - מה שאוהבים) ומבשלים תוך בחישה כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים תבלינים (לפי הטעם) ומכסים במים עד כ- 1/2 ס"מ מעל הכוסמת והירקות.
  • 4 מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה הכי קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים (כמו אורז) כ- 20 דקות, עד שאין בכלל נוזלים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 19.3% 10.3% 63.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב