דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נאצ`וס עם סלסה
נאצ`וס ביתי עם רוטב סלסה
  • הכנת הסלסה:
  • 1 לקלות את הגמבות והעגבניות על אש גלויה או בתנור. לתת להם "להזיע" בתוך שקית ואז לקלף את הקליפות, לחתוך לחתיכות גסות ולהניח בקערה גדולה.
  • 2 להוסיף את השום, הפלפל החריף, הכוסברה, התבלינים ושמן הזית.
  • 3 למי שיש בלנדר אז פשוט לערבל עד לקבלת סלסה, או לערבל במוט ידני (את התיבול תטעמו לפי טעמכם, אפשר גם להוסיף בצל).
  • הכנת הנאצ`וס:
  • 1 את הטורטיות עדיף להפריד אחת מהשנייה כי הן קצת דבוקות.
  • 2 לחתוך אותן למשולשים בגודל הרצוי ולטגן בשמן עמוק.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר או בלנדר מוט.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בנאצ`וס לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. שיטת ההכנה כוללת גם קלייה או אפייה בתנור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 20.5% 8.1% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב