דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נאצ`וס ביתי עם רוטב סלסה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הסלסה:
  • 1 לקלות את הגמבות והעגבניות על אש גלויה או בתנור. לתת להם "להזיע" בתוך שקית ואז לקלף את הקליפות, לחתוך לחתיכות גסות ולהניח בקערה גדולה.
  • 2 להוסיף את השום, הפלפל החריף, הכוסברה, התבלינים ושמן הזית.
  • 3 למי שיש בלנדר אז פשוט לערבל עד לקבלת סלסה, או לערבל במוט ידני (את התיבול תטעמו לפי טעמכם, אפשר גם להוסיף בצל).
  • הכנת הנאצ`וס:
  • 1 את הטורטיות עדיף להפריד אחת מהשנייה כי הן קצת דבוקות.
  • 2 לחתוך אותן למשולשים בגודל הרצוי ולטגן בשמן עמוק.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר או בלנדר מוט.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בנאצ`וס לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. שיטת ההכנה כוללת גם קלייה או אפייה בתנור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דניאלה אברג`ל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)190123
חלבונים (גרם)3.25 2.11
פחמימות (גרם)2717
מתוכן סוכרים (גרם)3.5 2.27
שומנים (גרם)8.21 5.33
מתוכם שומן רווי (גרם)0.79 0.51
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.02
נתרן (מ"ג)320.2207.72
סיבים תזונתיים (גרם)1.81 1.17
מים (גרם)98.2763.75
ליקופן (מ"ג)1.310.85
ויטמין A (מק"ג)90.4158.65
ויטמין B (מ"ג)1.050.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.1511.78
ויטמין C (מ"ג)97.0562.96
ויטמין E (מ"ג)1.120.73
ויטמין K (מק"ג)19.7412.81
סידן (מ"ג)15.6710.17
ברזל (מ"ג)0.730.47
מגנזיום (מ"ג)12.047.81
זרחן (מ"ג)27.9518.13
אבץ (מ"ג)0.180.12
אשלגן (מ"ג)228.67148.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 20.5% 8.1% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.