מצרכים למתכון
495 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן לחובבי התירס
- 1 פורסים את התירס לחצאים ואז לרבעים, ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
- 2 מערבבים את שמן הזית עם התבלינים ומורחים בנדיבות על כל צלע תירס.
- 3 אופים את צלעות התירס בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 4 מגישים צלעות תירס בתנור טעימות בטירוף עם בולגרית מגורדת ופטרוזליה קצוצה.
- 5 בתיאבון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.8% |
32.9% |
10% |
51.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב