דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפנקייקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק בתנור
אתם הולכים להיות מופתעים מאוד
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 טורפים בקערה באמצעות מטרפה ידנית את כל המרכיבים מלבד הקמח.
  • 3 לבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  • 4 מעבירים את הבלילה אל תבנית סיליקון למאפינס נמוכים (12 שקעים, סה"כ 2 תבניות משומנות כאלה) לשכבה דקה (הפנקייק תופח).
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 6 דקות (תלוי בסוג התנור כמובן - רצוי להשגיח). זהו - יש לכם פנקייק בתנור שלא נופל מהפנקייק המטוגן, תכינו את סירופ המייפל הטבעי בצד!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון למאפינס נמוכים.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפנקייקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16% 14% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב